Despre visul oricarei mirese…o nunta mirifica intr-un cort de nunta

DESPRE VISUL ORICAREI MIRESE … o nunta mirifica intr-un cort de nunta

De cand se stie, orice mireasa isi doreste o nunta ca in povesti, iar ca sa fie implinit un astfel de vis minunat este nevoie de un buchet de mireasa stralucitor,  cosuri cu flori imbietoare si aranjamente  florale de nunta fascinante.

Buchetul de mireasa trebuie sa fie creat unic si in functie de personalitatea miresei. In trecut forile cele mai folosite la buchete erau florile de portocal, deoarece simbolizau norocul si fertilitatea. Astazi,  oricare dintre flori poate sa fie folosita la crearea unui buchet minunat de mireasa si pentru a crea o multime de aranjamente florale pentru o nunta de neuitat.

Nu este nevoie decat de o intelegere intre miri si florist asupra decoratiunilor florale pentru ca visul sa devina realitate si nunta sa fie una de poveste.

CORTURI PENTRU EVENIMENTE

CORTURI PENTRU EVENIMENTE

Firmele care inchiriaza corturi pentru evenimente (corturi de nunta, corturi expozitii, corturi pentru targuri, etc.) trebuie sa dispuna de  un astfel de serviciu, cel de aranjamente florale nunti, deoarece florile sunt cele care fac ca nunta sa fie incantatoare si sa exprime romantismul, dragostea  si sperantele mirilor legate de viata minunata care-i asteapta.

Apelati cu incredere la decoratiuni florale pentru nunti si cu siguranta veti intra intr-o poveste de neuitat alaturi de cele mai incantatoare si imbietoare flori.

Articol oferit de www.eurocortdesign.ro

Lasă un comentariu